O le galuega fa'avae ma le fa'atinoga o le ogaumu fa'asalalauina o le ea vevela ma ona tulaga lelei o le maualuga ma le fa'asaoina o le malosi

A'o fa'atupula'ia le tulaga o le puipuiga o le si'osi'omaga, fa'atasi ai ma le fa'ama'i ma le si'itia o tau o mea mata'utia, ua matua'i a'afia falegaosi laupapa.O uiga tau alamanuia galue malosi e le mautinoa le tulaga o le alamanuia PCB.O tagata gaosi oloa uma o loʻo sailia malosi le puipuiga o le siosiomaga, faʻasaoina o le malosi, ma se auala lelei ma faʻaititia le tau, o le faiga o le taoina o le laupapa pcb o se vaega taua o le gaosiga o le gaosiga o le laupapa, ma o se vaega taua foi o le faʻaaogaina o le gaosiga o le malosi- fa'aola ma fa'alelei fa'alelei ma suiga.I lenei lomiga, o le a tatou aumaia ia te oe pcb laupapa matagaluega tao tao fofo, faailoa atu le mataupu faavae galue ma galuega, ma le lelei o le suia o le ogaumu PCB masani, fesoasoani e faaluaina le lelei ma le lelei.

 

1. O le galuega faavae ma galuega tauave o le ogaumu fa'agogo ta'amilosaga vevela vevela.Pe a faatusatusa i le ogaumu masani, o a ni tulaga lelei i le taoina o laupapa matagaluega PCB?

001

Fa'agogo lelei: Xinjinhui umu ta'amilosaga ea vevela fa'aaogaina fa'atekonolosi ea vevela maualuga maualuga-televave e fa'amautinoa ai le fa'agogo maualuga ma fa'amautinoaina le vevela ma le toniga mo le taoina o laupapa ta'avale PCB, ma fa'aleleia atili ai le lelei o le taoina ma fa'apuupuu tele le taimi tao., fa'aluaina fa'aluaina le lelei ma le lelei.

 

Faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le taumafa: O le ogaumu vevela vevela e faʻaaogaina ai le silicic acid faʻaulufaleina mai i fafo o fulufulu papa ma isi mea faʻapipiʻi, faʻatasi ma mea faʻamaufaʻailoga sili atu ma se faʻavevelaina ma faʻafefeteina felauaiga i luga ole ea, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le malosi o otaota.Pe a faatusatusa i ogaumu masani, o le faʻaaogaina o le malosi o ogaumu vevela vevela e faʻaititia e sili atu i le 30%.

 

Lanu meamata ma le siosiomaga faauo: O le ogaumu vevela vevela e masani ona faʻaaogaina le malosi eletise mama ma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le afe-level poʻo le selau-level filtration system e faʻaitiitia ai otaota otaota, vai otaota ma isi mea filogia i le taimi o le taoina, ma faʻaleleia le lelei. o le aafiaga mago laupapa matagaluega PCB.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faʻaitiitia lelei le pisapisao i le taimi o le gaosiga o gaosiga ma ausia ai le gaosiga o le lanu meamata.

 

2. Aisea ua avea ai le ogaumu ta'amilosaga vevela vevela o se vaega taua o le fa'aleleia o le fa'aleleia o le fa'aleleia o le fa'aola o le PCB fa'asologa o le fa'agata?

 

Talu ai ona o le faiga o le taoina e masani ona umi se taimi, o le faʻaaogaina o le eletise ma le lelei o le PCB laupapa e matua aʻafia ai, ma faʻavae i luga o le gaosiga o le tele-faʻavae, o le avanoa e mafai ona faʻasaoina e matua tele lava.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le vevela o potu faʻagogo masani e masani lava i le va o le 3% ma le 7%, ae o le tele o ogaumu vevela vevela i luga o le maketi e mafai ona faʻateleina le faʻaogaina o le vevela i le 45% pe sili atu foi i le 50%.O le ogaumu vevela vevela a Xin Jinhui ua ausia le malosi o le vevela o le sili atu i le 90% e ala i le tele o faʻamatalaga faʻatekonolosi ma le lagolago a le tele o tekonolosi pateni a le atunuʻu.O loʻo i ai uiga o le faʻamago lelei o le malosi, faʻasaoina o le malosi ma le maualalo o le taumafa, faʻapea foʻi ma faʻamanuiaga taua o le siosiomaga ma le tamaoaiga.O lona uiga o se faʻaitiitiga tele i le faʻaaogaina o le eletise ma le taimi faʻagogo, lea e taua tele i tagata gaosi laupapa PCB.

 

3. I le aotelega, o faaiuga nei e mafai ona maua mai mea o loʻo i totonu o le ogaumu vevela taʻavale PCB laupapa vaʻaia fofo fofo:

003

PCB laupapa ta'amilosaga vevela vevela o lo'o i ai tulaga lelei i le puipuiga o le siosiomaga ma le fa'asaoina o le malosi.Pe a faatusatusa i ogaumu masani, o loo i ai se faaleleia tele i le lelei, faasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.I le tali atu i faiga faavae o le puipuiga o le siosiomaga faaleatunuu ma le iloaina o le gaosiga lanu meamata, ogaumu taamilo ea vevela e maua ai se fofo aoga mo le faamago ma le taoina faagasologa o le alamanuia laupapa matagaluega PCB.

 

I le taimi lava e tasi, o le ogaumu faʻafefe vevela e aofia ai foi se ogaumu faʻafefe vevela e talafeagai mo le faʻaogaina o le tele o le tao, o se ogaumu faʻasalalau vevela vevela mo vaega laiti o mea eseese poʻo faʻamaoniga, ma se faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia o loʻo i ai le paʻu, le tumau. teuina, ma se ituaiga otometi atoa si'itia.Laina gaosiga o tao. Faʻavae i luga o manaʻoga taʻitasi o tagata faʻatau, Xinjinhui e tuʻuina atu fofo faʻapitoa mo le taoina ma le faʻamagoina o meafaigaluega.


Taimi meli: Me-30-2024